Lista lijekova

Vlada Zeničko-dobojskog kantona, na prijedlog Ministarstva usvaja odluku o listi lijekova.

Ortopedska pomagala

Osigurana lica ZZO ZDK imaju pravo na ortopedska pomagala i endoproteze utvrđene u Listi pomagala.

Odluke - Pravilnici

Svi pravilnici i odluke vezani za rad Zavoda zdravstvenog osiguranja ZDK!

Potrebni obrasci

Svi potrebni obrasci vezani za Zavod zdravstvenog osiguranja ZDK.

J A V N I    P O Z I V

svim apotekama za dostavljanje prijava za ugovaranje usluga izdavanja lijekova sa Liste lijekova koji se mogu propisivati i izdavati na teret sredstava Zavoda zdravstvenog osiguranja Zeničko-dobojskog kantona za period 01.01.-31.03.2019. godine

Napomena:
Odlukom Upravnog odbora Zavoda zdrastvenog osiguranja Zeničko-dobojskog kantona  od 27.12.2018. godine,  korigovan je Javni poziv svim apotekama za dostavljanje prijava za ugovaranje usluga izdavanja lijekova sa Liste lijekova. Prijave apoteka koje su se prijavile  po Javnom pozivu  od  11.12.2018. godine su validne, te se ne trebaju ponovo prijavljivati. Sa svim apotekama koje se prijave na  Javni poziv, a ispunjavaju uslove, biće zaključeni ugovori za period 01.01-. 31.03.2019. godine.

 

KORIGOVANI JAVNI POZIV

 

Ko je na stranici

We have 22 guests and no members online

Novosti iz ZZO

Svi osiguranici koji su osigurani preko Zavoda zdravstvenog osiguanja, mogu ovjeriti svoje knjižice u svim poslovnicama u Zeničko-dobojskom kantonu svakim radnim danom ( Ponedjeljak - Petak ) od 7:00 h - 16:00 h. Ostale informacije o uslugama zdravstvenog osiguranja mogu dobiti od 07:00 h - 15:00 h svakim radnim danom ili na telefon 032 466 250 ili na email kzzo.ze@zzozedo.ba.

Direktor Zavoda zdravstvenog osiguranja